Pieni Suklaatehdas
Pieni Suklaatehdas Porvoo syntyi vuonna 2005 keittiömestari Peter Westerlundin intohimosta suklaaseen. Hän halusi tarjota asiakkailleen suklaata, joka on valmistettu paikan päällä puhtaista ja parhaista raaka-aineista ilman lisä- tai säilöntäaineita. Tällä reseptillä Pieni Suklaatehdas toimi menestyksekkäästi 12 vuotta vanhassa Porvoossa ja oli suosittu vierailukohde.
Pienen Suklaatehtaan bean-to-bar suklaa Madagascar 40% rankattiin Euroopan kolmanneksi parhaaksi maitosuklaaksi International Chocolate Competition kilpailussa 2017. Vuonna 2018 Madagascar 40% palkittiin jälleen pronssimitalilla. Valmistajan suuri ylpeys Smokey Brazil 45% palkittiin myös pronssimitalilla ja Licorice 65% hopeamitalilla.
Vuonna 2019 olimme kovassa seurassa kilpailussa, jossa palkittiin maailman parhaita suklaita: Academy of Chocolate kilpailussa oli mukana 1500 suklaalevyä, 46 maata ja Pieni Suklaatehdas sai 3 pronssia ja yhden kunniamaininnan.
International Chocolate Awards 2019 puolestaan toi Pienelle Suklaatehtaalle yhden hopeamitalin ja yhden pronssimitalin.
Kuvio & Tuoksu -verkkokaupan vinkki:
Kannattaa kokeilla myös suosikkisuklaatamme valkosuklaa-salmiakkia!
Pienen Suklaatehtaan bean-to-bar suklaa Madagascar 40% rankattiin Euroopan kolmanneksi parhaaksi maitosuklaaksi International Chocolate Competition kilpailussa 2017. Vuonna 2018 Madagascar 40% palkittiin jälleen pronssimitalilla. Valmistajan suuri ylpeys Smokey Brazil 45% palkittiin myös pronssimitalilla ja Licorice 65% hopeamitalilla.
Vuonna 2019 olimme kovassa seurassa kilpailussa, jossa palkittiin maailman parhaita suklaita: Academy of Chocolate kilpailussa oli mukana 1500 suklaalevyä, 46 maata ja Pieni Suklaatehdas sai 3 pronssia ja yhden kunniamaininnan.
International Chocolate Awards 2019 puolestaan toi Pienelle Suklaatehtaalle yhden hopeamitalin ja yhden pronssimitalin.
Kuvio & Tuoksu -verkkokaupan vinkki:
Kannattaa kokeilla myös suosikkisuklaatamme valkosuklaa-salmiakkia!